Op zoek naar rotterdam?

 
rotterdam
 
Rotterdam Ahoy Rotterdam Ahoy.
Rotterdam Ahoy opent per 9 juni Virtual Reality Arcade. Op 9 juni opent Rotterdam Ahoy in samenwerking met VR Arcade B.V. de VR Arcade Rotterdam Ahoy. VR Arcade B.V. is een van de meest geavanceerde Virtual. Voortgang bouw Rotterdam Ahoy Convention Centre.
Homepagina IFFR.
Beschikbaar tot 9 juni. Peil de volle breedte van de cinema in het nieuwste IFFR-programma. Frisse speelfilmdebuten presenteert uit de voorhoede van de cinema. Een avontuurlijk, multidisciplinair programma. Het terrein van de collectieve herinnering en verbeelding. Rappers" snappen beeld." Curator Théo Jollet over Le Boug Doug, acterende rappers en de perfecte soundtrack. Tips Letterboxd tipt IFFR. We vroegen Jack Moulton van sociaal filmnetwerk Letterboxd naar de hoogtepunten uit het programma volgens Letterboxd-leden. Verdieping Een wereldster komt naar Rotterdam. Luister hier naar aflevering 4. IFFR 2021 Programmabijlage. De digitale versie van de IFFR Programmabijlage juni met het blokkenschema en alle films A-Z. Tiger Alert nieuwsbrief. Onze meest gelezen nieuwsbrief voor festivalbezoekers en filmliefhebbers. Op zoek naar ander nieuws? Bekijk alle nieuwsbrieven van IFFR. Zonder jou geen IFFR. Doneer of word lid van de Next Film Patrons of het Tiger Film Mecenaat.
Home TENT Rotterdam Platform voor hedendaagse kunst. TENT Rotterdam Platform voor hedendaagse kunst Platform voor hedendaagse kunst.
de Kunstavond radio. serie: Online Cinema. a fathers passport Kwinnie Lê. a fathers passport. serie: Online Cinema. Dawn Chorus Salvador Miranda. kunst in je mailbox! schrijf je in op onze. Ik ga akkoord met het privacybeleid. Lees hier het privacybeleid. TENT Rotterdam gebruikt cookies onder andere om u een optimale gebruikerservaring te bieden.
Mbo-opleidingen Rotterdam Zadkine. Combined Shape.
Opleidingen Techniek College Rotterdam. Educatie Taal en inburgeren. Volwassenenonderwijs Vavo, cursussen en trainingen. Opleidingen Voor volwassenen. Nog geen idee wat je wilt gaan doen? Best lastig he? Een opleiding kiezen. Misschien vind je heel veel vakgebieden leuk. Of weet je niet zo goed wat bij je past. Hoe bepaal je de juiste richting? Blader eens door het opleidingsoverzicht. Hier vind je al onze mbo-opleidingen in alle richtingen. Misschien zit er een opleiding tussen die jij wel ziet zitten.
Watertaxi Rotterdam Snel vervoer naar 50 locaties in Rotterdam en Schiedam.
Ook in 2018 schoten de schippers weer vaak te hulp bij calamiteiten op de rivier. De Nieuwe Maas is de grootste attractie die de stad rijk is. Planoloog Pieter de Greef zet de rivier op de kaart als mooiste plek van Rotterdam. Nieuwe Maas moet uitgroeien tot de geliefdste plek van Rotterdam. Hoe gaat het er op en langs de rivier uitzien in 2019 en verder? Steiger 80, 84 en 86 Waalhaven. Rotterdamse plekken met een bijzonder verhaal. De watertaxi brengt je erheen. Ditmaal de Waalhaven. Steiger 30 en 34 Noordereiland. Rotterdamse plekken met een bijzonder verhaal. De watertaxi brengt je erheen. Ditmaal: het Noordereiland. Een goede start van de dag. Advocaat Witjens wandelt vandaag niet naar kantoor maar neemt de watertaxi. De ultieme test voor de soldaten van het Joint ISTAR Commando. Verkenning van de Rotterdamse haven vanuit de lucht én vanaf het water. Steiger 69 Müllerpier/St.Jobshaven. Rotterdamse plekken met een bijzonder verhaal. De watertaxi brengt je erheen. Watertaxisteiger met een eigen toegangspoortje. Halte 47 in de museumhaven heeft nu deftige entree. Wat is dat nou voor schip op die foto? Vrijwilligers gezocht om archief-Oorthuys in kaart te brengen.
Tio Hogeschool Rotterdam: Particulier onderwijs hbo mbo.
Opleidingen bij Tio Rotterdam. Tio Rotterdam is gevestigd in een modern pand in het businesshart van Rotterdam. Een inspirerende omgeving waar young professionals direct hun netwerk kunnen opbouwen. De open en gezellige sfeer op de vestiging zorgt voor een ideaal studieklimaat.
We connect you to Rotterdam Rotterdam Partners Rotterdam Partners.
Op 21 april hebben deskundigen uit de evenementensector en daarbuiten hun advies gegeven over de toekomst van de MICE Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions industrie. Bekijk video en lees het advies. Ervaar Rotterdam via de Virtuele Tour. Ervaar Rotterdam online in 360 graden via deze virtuele tour.
Markthal.
LEUK DAT JE HIER BENT! Veel ondernemers zijn geopend voor take-away! Ook de toiletten zijn geopend. Lees hier alles over een veilig en plezierig bezoek aan Markthal. Lees snel meer. Dát is markthal. Jan Scharpstraat 298. 3011 GZ Rotterdam Inschrijven nieuwsbrief.
indebuurt informeert en inspireert Rotterdam.
Op deze 7 plekken in Rotterdam waai je altijd uit je hempie. Ga naar Ontbijten in Rotterdam: bij deze restaurants kun je vroeg terecht. Ontbijten in Rotterdam: bij deze restaurants kun je vroeg terecht. Ga naar Emotioneel gesprek: uitvaartmedewerkers Soenil en Erik-Jan verloren zelf een dierbare aan corona.
SP Rotterdam.
We nodigen alle horeca gelegenheden uit om de enquête in te vullen. 15 januari 2021. Foto: SP Rotterdam. Bent u bijstandsgerechtigde en heeft gemeente Rotterdam onterecht een terugvordering geëist en een boete opgelegd, omdat u volgens de gemeente niet heeft voldaan aan de inlichtingenplicht?

Contacteer ons