Zoeken naar cursus

 
cursus
 
Alpha-cursus Maak kennis met het christelijk geloof Alpha.
Wat is Alpha? Vind een cursus. Bekijk het profiel van alphacursus op Facebook. Bekijk het profiel van alphacursusnl op Instagram. Bekijk het profiel van AlphaCursusNL op YouTube. Bekijk het profiel van alphacursus op Facebook. Bekijk het profiel van alphacursusnl op Instagram.
Cursus boekhouden.
U doet deze cursus op eigen gelegenheid en in uw eigen tempo. Ga naar onze gratis cursus boekhouden, en start direct! Cursus op locatie. Door het hele land bieden wij een cursus op locatie aan. In deze klassikale cursus wordt u door een docent de basisbeginselen van het boekhouden bijgebracht.
Cursussen en andere EHBO producten EHBO webshop Rode Kruis.
Het Rode Kruis helpt je graag op weg en laat je kiezen uit een breed aanbod aan EHBO-cursussen voor zowel consumenten als professionals, variërend van een 3 uur durende workshop tot en met een erkende cursus uitgebreide EHBO in 20 uur.
Wat is een online cursus?
De content van de cursus kan op diverse manieren worden aangeboden. Het is mogelijk om de cursus in één keer aan te bieden zodat de cursist in eigen tempo de volledige informatie tot zich kan nemen, maar het is ook mogelijk om de content periodiek vrij te geven.
Cursusaanbod Lentiz Cursus Consult.
De cursus IJsbereider van het IJscentrum is met name gericht op de praktijksituatie van het ambachtelijk ijsbedrijf. Lassen en techniek. Na het volgen van de basiscursus lassen ben je in staat een las te maken met de MIG/MAG of Elektrodelastechniek.
Online EHBO Cursussen Het Nederlandse Rode Kruis EHBO webshop Rode Kruis.
Nieuw Online cursus Sport EHBO. Voeg toe aan vergelijking. Nieuw Online Eerste Hulp bij Drank en Drugsongevallen EHBDD. Voeg toe aan vergelijking. Weergave: Compact Uitgebreid. Sorteren op Populair. Sorteer oplopend van laag hoog. EHBO aan baby's' en kinderen. EHBO aan volwassenen. EHBO bij sportletsel. Reanimatie AED cursussen. EHBO op locatie. First Aid courses in English. EHBO-sets en pleisterblikken. EHBO-lesmateriaal en boeken. AED's' en toebehoren. Download de gratis EHBO app.
Cursus 7 definities Encyclo.
aantal lessen over een bepaald onderwerp Voorbeelden: een cursus Nederlands volgen, een cursus tekenen geven copy Kernerman Dictionaries. Gevonden op https//www.woorden.org/woord/cursus.: 1 Aantal lessen over een bepaald onderwerp 2 Een reeks lessen 3 Hoeveelheid leerstof 4 Kortdurende opleiding 5 Leergang 6 Leerjaar 7 Leerprogramma 8 Les 9 Lessenreeks 10 Lestijd 11 Onderricht 12 Onderrichting 13 Onderwijs 14 Opleiding 15 Reeks lessen 16 Schooljaar 17 Schriftelijk onderricht.
RINO Groep, opleidingen en cursussen in en rond de ggz.
Je bent als klinisch psycholoog een voorbeeldfunctie voor je collegas Freya Hornyák 25 mei 2021. De opleiding tot orthopedagoog-generalist daagt mij steeds uit te reflecteren op mijn keuzes Nena Pool 17 mei 2021. Applicatiecursus diagnostiek en indicatiestelling voor psychotherapeuten kind en jeugd. Start ook: Najaar 2021. Start ook: 27 september 2021, 13 december 2021, 24 januari 2022. Risicotaxatie bij zedendelinquenten STATIC-R, STABLE-2007, ACUTE-2007 SSA. Start ook: 9 september 2021, 26 oktober 2021. Toon alle last minutes. Vraag het programma aan. Ontvang een overzicht van het opleidingsaanbod. Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven. Blijf op de hoogte van het nieuwe scholingsaanbod en ons laatste nieuws. Schrijf je in. Log in op RINO Portal. 282 cursussen en opleidingen.
SELF-cursus Student en Leefstijl.
De studenten worden uitgedaagd om interactief mee te doen met de lezingen, zodat de opgedane kennis in de praktijk kan worden toegepast. Onze SELF cursus gebruiken wij als snel en efficent middel om studenten snel bij te spijkeren over leefstijlgeneeskunde, echter blijft het een middel om ons doel te bereiken: daadwerkelijke curriculumverandering zodat alle studenten hier genoeg kennis over krijgen.
Online cursus Adobe Lightroom 100 lessen in het Nederlands.
Ruim 100 Lightroom lessen Leren in je eigen tempo Met mede-cursisten op ons cursistenplatform Direct contact met fotografiedocenten Online ondersteuning voor al je vragen Geschikt voor Lightroom 4, 5, 6 en alle Classic versies Onbeperkt toegang tot de cursus Levenslang cursus updates Inclusief certificaat van deelname 30 dagen niet-goed-geld-teruggarantie Begin direct na aanmelding.

Contacteer ons